eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Děčín stíhá Pardubice, které klopýtly na Folimance | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Děčín stíhá Pardubice, které klopýtly na Folimance

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔22.1.2017
Děčín stíhá Pardubice, které klopýtly na Folimance

Please enter banners and links.

Opava rozhodla zápas s Prostějovem už v první půlce, byť do něj nevstoupila zrovna šťastně. Hostující kapitán Dokoupil se na palubovce, kde dříve působil, připomněl dvěma trojkami, do skóre promluvil také křídelník Torrence Dyck a po třech a půl minutách si Orli hýčkali vedení 13-3. Osmi body poté potvrdil pověst nejlepšího opavského střelce Gniadek, a když našli okénka v prostějovské obraně střelami z dálky i Cvek s Kouřilem, rázem vedli Slezané 17-15. A nezůstalo jen u toho. Orli začali mít velké potíže s rozehrávkou, když opavští zdvojovali mladého Gogu, ale i Simmonse a ti začali pod tlakem kupit chyby. Úvodní desetiminutovku zakončil trojkou ostrostřelec Jurečka (26-17) a Opava byla na koni.

A s Hanáky bylo ještě hůř – Kvapil s Kouřilem a později i Blažek (trestající Simmonsovu technickou chybu) zvýšili už na dvanáctibodový náskok. Do přestávky ještě Opava potopila tři trojky a vedla 54-34. Orli se po změně stran nezmohli na odpor. Celkem ztratili nevídaných 27 míčů a v Opavě hnané výbornými fanoušky podlehli 91-72. 19 bodů vítězů zaznamenal Gniadek, 15 (a 5 asistencí) přidal hráč utkání Radovan Kouřil. Nejlepším šutérem hostů se stal s 23 body Dyck. Prostějov musí zlepšit obranu, 11 trojek a 91 bodů Opavy není dobrou vizitkou. Svěřenci kouče Czudka si naopak zajistili účast ve skupině A1. V příštím kole si to rozdají s Kolínem na férovku o čtvrtou pozici.

Pokračování: 1 2 3 4 5
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace