eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Washington prohrál v Detroitu v poslední sekundě | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Washington prohrál v Detroitu v poslední sekundě

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔22.1.2017
Washington prohrál v Detroitu v poslední sekundě

Please enter banners and links.

Washington neudržel v závěru těsné vedení a nakonec podlehl ve městě motorů 113:112.

Hrdinou Pistons se stal Marcus Morris, který v poslední sekundě dopíchl nepřesný pokus Tobiase Harrise, díky němuž zůstaly oba body v Detroitu. Při doskoku sice významně zatáhl za rameno soupeřícího bratra Markieffa, píšťalka rozhodčích ovšem zůstala němá.

Washington prospal třetí čtvrtinu a nepomohl mu ani skvělý finiš v závěrečné části, kterou vyhrál o patnáct bodů, a když minutu před koncem proměnil Bradley Beal oba trestné hody, vedli hosté z hlavního města USA 112:111. Ve zbývajících sedmdesáti sekundách se ale dostali pouze jednou k zakončení a domácím dovolili čtyřikrát doskočit pod vlastním košem, z čehož nakonec Pistons vytěžili vítěznou střelu.

Tomáš Satoranský naskočil do hry tři minuty před koncem první čtvrtiny, odehrál šest minut a více se už ve hře neobjevil. Do historie zápasu se zapsal pouze ztrátou míče, resp. faulem na zakončujícího Morrise.

Nejlepšími střelci Washingtonu byli John Wall a Markieff Morris shodně s 19 body, k nimž Wall přidal ještě 10 asistencí. O dva body méně zaznamenal Bradley Beal, ač se ve třetím po sobě jdoucím zápase střelecky neuvěřitelně trápil. V dresu Detroitu zaznamenal Marcus Morris 26 bodů a 11 doskoků.

 

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace