eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

James dosáhl na 40 tisíc bodů, Denver mu ale milník znepříjemnil

📁 NBA, Topstory 🕔3.3.2024
James dosáhl na 40 tisíc bodů, Denver mu ale milník znepříjemnil

Please enter banners and links.

LeBron James pokořil další milník, když jako první hráč v historii překonal hranici čtyřiceti tisíc bodů. Jeho Lakers ale v domácím prostředí nestačili na obhájce titulu z Denveru.

LeBron James potřeboval k překonání dalšího významného milníku devět bodů, což zvládl naprosto hladce. Na začátku druhé čtvrtiny se obtočil kolem Michaela Portera Jr. a další historický počin byl na světě.

„Nikdo to nikdy nezvládl. Myslím, že být v této pozici v této fázi kariéry je docela fajn. Je to na vrcholu toho, co jsem dokázal? Určitě ne. Znamená to něco? Samozřejmě. Absolutně, proč by taky ne? Mít v kariéře úspěchy a dosáhnout milníků, každý z nich něco znamená,“ říkal James už ve čtvrtek.

V utkání nakonec nasázel šestadvacet bodů, musel se ale sklonit před současnou největší hvězdou NBA. Nikola Jokič zaznamenal 35 bodů, 10 doskoků a 7 asistencí a pomohl hostům k výhře na palubovce Lakers v poměru 114:124.

Zatímco Denver tak na Západě drží třetí pozici, Lakers se po porážce propadli na desáté místo tabulky.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace