eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Senzační obrat Lakers. V derby smazali jednadvacetibodové manko

📁 NBA, Topstory 🕔29.2.2024
Senzační obrat Lakers. V derby smazali jednadvacetibodové manko

Please enter banners and links.

Basketbalisté Los Angeles Lakers předvedli v městském derby proti Clippers fantastický obrat. V závěrečné čtvrtině smazali manko jednadvacet bodů a pojistili si deváté místo v tabulce.

Od prvních minut směřoval k výhře domácí favorit. Bodově zářili Kawhi Leonard s Jamesem Hardenem a na začátku poslední čtvrtiny se Clippers dostali až do jednadvacetibodového náskoku.

Jenže během pár minut se svěřencům kouče Tyronna Luea vše rozplynulo. Desetiminutový úsek ovládli Lakers, vyhráli jej 8:32 a v závěrečné dvouminutovce si dokráčeli pro konečné vítězství 112:116.

Lídrem Lakers byl opět LeBron James, autor čtyřiatřiceti bodl, šesti doskoků a osmi asistencí. Nezahálel ani Anthony Davis, jenž si připsal dvacet bodů a jako jediný také double-double, když přidal dvanáct doskoků. Lakers si díky výhře upevnili deváté místo na Západě, Clippers zůstávají čtvrtí.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace