eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dončič znovu zářil. Vítězství Dallasu ale famózní střelou z půlky ukradl Strus

📁 NBA, Topstory 🕔28.2.2024
Dončič znovu zářil. Vítězství Dallasu ale famózní střelou z půlky ukradl Strus

Please enter banners and links.

Luka Dončič byl jediný doskok od triple-double, více jej ale jistě mrzí nešťastná porážka na palubovce Clevelandu Cavaliers. O výhře domácích v poslední vteřině rozhodl Max Strus.

Slovinská hvězda nasázela pětačtyřicet bodů a přidala také čtrnáct asistencí. Zdatně mu sekundoval třicetibodový Kyrie Irving, ani on ale k výhře na palubovce druhého týmu Východní konference nepomohl.

Cleveland se ve druhé čtvrtině poprvé dostal do dvouciferného vedení, čtrnáctibodový náskok ovšem udržet nedokázal. Naopak Dallas v posledních minutách utkání odskočil až na deset bodů a vítězství jednoznačně očekával.

Vše ale změnil hrdina, sedmadvacetiletý Max Strus. Ten nezaznamenal jediný úspěšný pokus za dva body, vstřelil ale sedm trojek, z toho pět v posledních dvou minutách.

A právě jeho buzzer-beater z více než poloviny hřiště rozhodl o konečné výhře Clevelandu v poměru 121:119. Vítězný koš najdete ve videu v čase 10:10.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace