eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Jokič pokračuje ve famózních výkonech, tentokrát to odnesli Curry a spol.

📁 NBA, Topstory 🕔27.2.2024
Jokič pokračuje ve famózních výkonech, tentokrát to odnesli Curry a spol.

Please enter banners and links.

Nikola Jokič potvrzuje svou úchvatnou formu. Dalším triple-double pohřbil naděje Golden State Warriors a Denver se na Západě pomalu přibližuje elitnímu duu.

Srbský pivot se pod výhru 119:103 na palubovce Warriors podílel dvaatřiceti body, šestnácti doskoky a také šestnácti asistencemi. Domácí přitom do utkání vstoupili lépe a ve druhé čtvrtině si vypracovali až čtrnáctibodový náskok.

Ani ten ale v NBA rozhodně nic nezaručuje. Ještě do poločasové pauzy Denver vyrovnal a ve druhé půli už měl vše ve své režii. K Jokičovi se přidal především Jamal Murray, který nastřílel sedmadvacet bodů.

Na opačné straně získal nejvíce bodů Klay Thompson, 23 bodů ale nestačilo. Steph Curry přidal pouhých dvacet bodů, navíc jen jediný doskok a čtyři asistence.

Denver si tak na Západě upevnil třetí místo a přiblížil se k Oklahomě a Minnesotě. Golden State zůstává desáté, na jedenáctý Utah má ale solidní náskok.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace