eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Vaše pětka 4. kola Kooperativa NBL | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Vaše pětka 4. kola Kooperativa NBL

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL 🕔10.10.2014
Vaše pětka 4. kola Kooperativa NBL

Please enter banners and links.

Další čtenářská sestava spatřuje světlo světa. Jaká jména v ní najdete pro tentokrát?

Celkem jste se do hlasování zapojili za pomoci slušivých 111 ohodnocení. Ve středečním zápolení nebyla o kvalitní výkony nouze a proto bylo z čeho vybírat, navíc se na některé slušné "kousky" ani nedostalo. 83 kliknutí patří vybrané pětici, která čítá čtyři vítěze a pouze jednoho poraženého. Tři z pěti aktérů byli dokonce účastníky stejného zápasu. Evidujeme dva rozehrávače, křídlo a dva podkošové hráče. Dvojka je také číslo, jež patří plejerům, kteří jsou za několikaleté trvání ankety součástí kompilace jako nováčci.

Jakub Šiřina – BK Opava (27 hlasů)

Loňský hegemon co do počtu zvolení byl sice letos vybrán vůbec poprvé, za to ale s pořádnou pompézností. Opavský playmaker totiž okamžitě opanoval pořadí vyvolených. Není se však čemu divit. Polorozpadlý slezský kádr dirigoval k, v této situaci, důležitému zářezu na půdě MMCITÉ Brno. Sám přispěl za necelých 30 minut pobytu na palubovce skvělými 27 body při dobré úspěšnosti střelby, k tomu naložil 3 doskoky (1 útočný), parádních 7 asistencí a 1 zisk. Zastaven za hranicí pravidel byl 5x. Validita výborných 29, k tomu mužem utkání.

Viktor Půlpán – BK JIP Pardubice (19 hlasů)

Jeden z nejmladších členů východočeské Beksy se ocitl ve zbrusu nové roli – krýt záda na našem území již legendárnímu rozehrávači Levellu Sandersovi. Své doposud nejlepší představení v tomto ročníku soutěže si přichystal na výjimečnou, "prodlouženou" a vítěznou podívanou s Ariete Prostějov, v níž se prezentoval přes 26 minut.  Ačkoliv díky mladistvé nerozvážnosti ztratil několik zásadních míčů, zaznamenal 14 bodů s velmi přesným zacílením, 4 doskoky (1 útočný), 5 asistencí a 4 zisky. Faulován byl 5x. Validita povedených 21 a muž utkání.

Joseph Wall – BK JIP Pardubice (12 hlasů)

Dalším z pardubických řad je americký křídelník, čerstvá akvizice sezóny 2014/2015. Především on táhl šutérsky mužstvo k triumfu, jeho 27 bodů (trojky 9/6!) je více než čtvrtina kompletního zápisu "JIPky". Téměř 34 a půl minuty v střetnutí mělo za následek přidání bonusových 6 doskoků, 2 zisků a 1 bloku. Basketbalová nečistota ze strany protivníka se musela pískat 2x. Validita fajnových 27.

Radek Nečas – Ariete Prostějov (11 hlasů)

A pokračujeme stále v duchu stejného duelu. Čeká nás poražená prostějovská strana a její zkušený matador na pozici power forwarda. V tuzemských poměrech se triple double vyskytuje jako pověstný šafrán a vedoucí mužské reprezentace jej zrovna zaznamenal, premiérově za dlouholetou kariéru, a stačila mu k tomu normální hrací doba. A přesto to na výhru nestačilo. Famózní zápis čítá za 37 a půl minuty 16 bodů, 11 doskoků (3 útočné), 11 asistencí, 2 zisky a 1 blok. Přehnaná pozornost od soupeře se objevila 2x. To vše přetaveno v krásnou validitu 25.

Jakub Houška – BK Děčín (14 hlasů)

Populární Kouba Koubasket je posledním článkem zvolené sestavy. Pivotman Válečníků z nejníže položeného města České republiky měl pravděpodobně hlavní zásluhu na setnutí Turů ze Svitav. Ve statistikách u jména Houška nalezneme numera v podobě skoro 24 minut, 13 bodů s málem neomylnou muškou, 8 doskoků (2 útočné), 3 asistencí a 2 zisků. Nedovolený zákrok si jej našel 6x. Validita dosti solidních 22 a muž utkání.

 

 

www.basketbal.cz, www.cbf.cz / basketmag.cz

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace