eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Detroit zažívá nejhorší sérii v historii svého klubu

📁 Články, NBA, Topstory 🕔30.11.2023
Detroit zažívá nejhorší sérii v historii svého klubu

Please enter banners and links.

V NBA působí Detroit od roku 1948. Nyní ale Pistons nelichotivým způsobem přepsali svou historii, prohráli totiž v sezoně už patnácté utkání v řadě.

Po osmnácti zápasech má Detroit na svém kontě jen dvě vítězství a v celé lize je po téměř čtvrtině základní části absolutně nejhorší. Pistons hrají NBA od roku 1948, tehdy ještě pod původním názvem Fort Wayne Pistons.

V historii NBA získali třikrát titul, a to v letech 1989, 1990 a 2004. Jenže v posledních letech je to velká bída. Detroit hrál play-off naposledy v sezóně 2018/19, s Milwaukee tehdy v prvním kole neuhrál ani zápas.

Od té doby Pistons v play-off chyběli a nejinak tomu bude s největší pravděpodobností i letos. Detroit má za sebou neuvěřitelnou sérii patnácti proher v řadě, což je nový negativní rekord organizace.

V kalendářním roce 2023 navíc uhrál jen devět vítězství, což by na zápis do historie zatím také jednoznačně stačilo. Napravit tuto bilanci může Detroit v posledním měsíci, ve kterém sehraje 14 utkání.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace