eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Písek s Ostravou pomalu míří do osmifinále NBL | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Písek s Ostravou pomalu míří do osmifinále NBL

📁 1.liga můžů, Domácí soutěže, Topstory 🕔8.2.2024
Písek s Ostravou pomalu míří do osmifinále NBL

Please enter banners and links.

Třetí kolo nadstavbové části v rámci „poražených“ týmů zvládl jak Písek, tak Ostrava. Oba celky se tak v tabulce výrazně odpoutaly od Olomoucka a Slavie a pomalu míří do osmifinále NBL.

Samozřejmě jedním dechem musíme dodat, že do konce nadstavbové části zbývá devět kol. Ostrava a Písek si ale velmi brzy vypracovaly solidní náskok dvou zápasů před Olomouckem, poslední Slavia je téměř jistě předurčena k baráži.

Ostrava na své palubovce porazila Olomoucko o jednadvacet bodů a úřadovalo především americké duo Madden – Williams, které nasázelo 49 bodů, přidalo 17 doskoků a 7 asistencí.

Ani Písek se v domácím prostředí nijak nenatrápil. Poslední Slavii vyřídil o osmnáct bodů, hlavní hvězdou klání se stal pivot Martin Svoboda, jenž nastřílel 33 bodů při fantastické střelbě z pole. V utkání mohl docílit i čtyřicítku, mrzet jej ale může maximálně sedm neproměněných trestných hodů.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace