eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Detroit překvapivě zvítězil, Sacramentu nestačil ani další vynikající výkon Sabonise

📁 NBA, Topstory 🕔8.2.2024
Detroit překvapivě zvítězil, Sacramentu nestačil ani další vynikající výkon Sabonise

Please enter banners and links.

Detroit s největší pravděpodobností obsadí v celé NBA poslední pozici. Dnes si ale připsal sedmou výhru, navíc poměrně překvapivou. Uspěl na hřišti favorizovaného Sacramenta.

Sedmý tým Západní konference nepostrádal jediného hráče, naopak hostům scházelo trio Bogdanovič – Cunningham – Stewart. Domácí tak byli obrovským favoritem a od první minuty šli do vedení.

Dvouciferný náskok si ale vypracovat nedokázali a v závěru první půle se Detroit překvapivě dostal do menšího trháku. Po pauze utekl až na patnáctibodový rozdíl, Sacramento ale zabralo a krátce před koncem třetí čtvrtiny duel otočilo.

Jenže v úvodu závěrečné dvanáctiminutovky znovu hosté převzali otěže zápasu a vítězství už nepustil. Sedmatřiceti body k výhře přispěl rozehrávač Jaden Ivey, za domácí znovu řádil Domantas Sabonis.

Ani 30 bodů, 12 doskoků a 7 asistencí ale k výhře nevedlo. Sacramento si tak zkomplikovalo cestu za přímým postupem do play-off, na páté New Orleans a šestý Phoenix ztrácí jednu výhru. Oproti oběma sokům ale má jeden duel k dobru.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace