eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

87 bodů za poločas? Lakers zdolali Pelikány a na Západě drží devátou pozici

📁 NBA, Topstory 🕔11.2.2024
87 bodů za poločas? Lakers zdolali Pelikány a na Západě drží devátou pozici

Please enter banners and links.

Basketbalisté Los Angeles Lakers v nočním utkání proti New Orleans Pelicans zvítězili 139-122 a díky rekordnímu prvnímu poločasu zůstávají na Západě na deváté příčce.

Lakers porazili na domácí palubovce New Orleans Pelicans 139-122 a stvrdili svou devátou pozici na Západě. Třiceti body se na vítězství podílel D’Angelo Russell, za hosty stejným počtem bodů kontroval Zion Williamson.

Vidět byl samozřejmě i LeBron James, jenž kromě jednadvaceti bodů přidal čtyři doskoky a především čtrnáct asistencí. Zastínil tak i Anthonyho Davise, který ke dvaceti bodům zapsal po šesti doskocích i přihrávkách.

Basketbalisté Los Angeles o svém vítězství rozhodli ve druhé čtvrtině, kdy nasázeli jednapadesát bodů a vyrovnali nejlepší čtvrtinu v klubové historii.

Během první půle poté nastříleli 87 bodů, což je druhý nejlepší výkon v historii klubu. Lépe si vedli hráči Lakers pouze v roce 1987, kdy nasázeli na půli o dva body více.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace