eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Nymburk nezvládl souboj o první místo ve skupině B ligy mistrů

📁 Články, Evropské poháry, Topstory 🕔21.1.2021
Nymburk nezvládl souboj o první místo ve skupině B ligy mistrů

Please enter banners and links.

Zápas se zajímavým nábojem začal Nymburk výborně. Především úspěšnost trojkových pokusů v první půlce zápasu byla vynikající (14/9). A proto, i přes nepříliš lichotivý ukazatel ztrát 9/4, vedl Nymburk v poločase 57:52. Protože ale Dijon v souběžně hraném utkání vedl celkem jasně na hřišti Keravnosu, bylo jasné že Tofas ví že musí na palubovce Nymburku vyhrát. Vidět to bylo hned od začátku druhé půle. Hosté byli viditelně agresivnější a Nymburk měl s jejich obranou velký problém. Počet ztrát na straně Nymburka začal přibývat (7:2 ve 3 čtvrtině).

I když Nymburk držely ve hře 3 bodové pokusy, nakonec po sedmé zápasové vítězné šňůře podlehl Tofasu 97:103,  a do play-off  postupuje ze druhého místa. Jistota postupu tak zřejmě byla pro Nymburk spíše nevýhoda. Celkový počet ztrát se nakonec vyšplhal na propastných 22:8. S takovou bilancí je skoro zázrak, že byl zápas vyrovnaný. V dalších zápasech play-off se musí Nymburk takového počtu ztrát vyvarovat.

Soupeře pro Play-off bychom měli znát 2.2.2021.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace