eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Jiří Zídek: Rančíka a Welsche teď neřešíme | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Jiří Zídek: Rančíka a Welsche teď neřešíme

📁 Evropské poháry 🕔22.12.2010
Jiří Zídek: Rančíka a Welsche teď neřešíme

Please enter banners and links.

Po euforickém postupu stvrzujícím vítězstvím nad Rigou se zraky fanoušků upínají k dalším soupeřům, které Nymburk v Eurocupu potká.

 

V další fázi na Nymburk čeká turecký gigant Galatasaray, který v základní skupině obsadil v konkurenci Groningenu, Cantu a Panelliniosu první místo. Za Galatasaray už sice nehraje Darius Washington, ale na Rada Rančíka se diváci těšit mohou.

Z druhých míst se do „nymburské“ skupiny probojovaly Pepsi Caserta a Estudiantes Madrid. A právě „studenti“ s sebou přivezou další tahák na fanoušky. Do Pardubic přijede se španělským týmem místní odchovanec Jiří Welsch.

„Jsme rádi, že přijede Rado Rančík, protože ho všichni známe, máme ho rádi a pro náš klub toho udělal hodně. Další pikantností je, že přijede i Jiří Welsch, který odsud pochází,“ řekl po zápase trenér Neno Ginzburg.

V týmu Caserty je jednou z hlavních postav Američan Timmy Bowers, kterého Ginzburg zná víc než dobře. „Trénoval jsem ho v jeho první profesionální sezóně, když přišel do Evropy po ukončení studií na NCAA,“ řekl Ginzburg.

Kdo by ale už teď čekal plány na další soupeře, ten by se mýlil. „Musím se přiznat, že momentálně převažuje euforie z postupu nad analýzou dalších soupeřů a ty budeme řešit až později. V nejbližší době nás čekají také důležité zápasy,“ prohlásil Jiří Zídek. „Jsme nesmírně šťastni za tento postup, protože to asi nikdo nečekal, že bychom mohli postoupit z prvního místa z tak těžké skupiny. A jsem si jist, že i další soupeři budou pro diváky velkým tahákem, už kvůli Radovi nebo Jiřímu,“ dodal Zídek. 

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace