eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Euroligový trůn pro USK i historický úspěch mužů. Pro Čechy byl rok 2015 povedený

📁 Basketbal.cz Extra, Články, Domácí soutěže, Reprezentace, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔30.12.2015
Euroligový trůn pro USK i historický úspěch mužů. Pro Čechy byl rok 2015 povedený

Please enter banners and links.

Jedničkou draftu NBA opět nebyl Američan

Ani třetí rok v řadě se jedničkou draftu NBA nestal americký hráč. Velmi sledovaná loterie mladých hráčů však neměla překvapivé rozuzlení. 25. června si Minnesota Timberwolves jako první pick zvolila dominikánského pivota Karl-Anthony Townse, který rok předtím strávil na prestižní univerzitě Kentucky. Do první desítky se vlezli ještě další tři cizinci. Na čtvrtém místě New York draftoval Lotyše Kristapse Poržingise, o příčku níže si Orlando vybralo Chorvata Maria Hezonju a Denver sáhl po konžském rodákovi Emmanueli Mudiayovi.

Towns se v Minnesotě přidal k loňské jedničce, Andrewu Wigginsovi. Zajímavostí je také počet hráčů, kteří se zúčastnili pražského mistrovství světa do 19 let z před dvou let a byli draftováni v letošním roce. V české metropoli se předvedlo sedm vybraných basketbalistů včetně světových šampionů Jahlila Okafora, Montrezla Harrella nebo Justise Winslowa.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace