eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Euroligový trůn pro USK i historický úspěch mužů. Pro Čechy byl rok 2015 povedený

📁 Basketbal.cz Extra, Články, Domácí soutěže, Reprezentace, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔30.12.2015
Euroligový trůn pro USK i historický úspěch mužů. Pro Čechy byl rok 2015 povedený

Please enter banners and links.

Golden State nejlepším týmem na světě

V červnu vyvrcholila nejlepší soutěž na světě, severoamerická NBA. Očekávané finále mezi Golden State a Clevelandem dopadlo lépe pro tým ze Západní konference. Parta okolo Stephena Curryho a pod vedením Stevea Kerra po šesti zápasech slavila kýžený titul.

Warriors měli situaci mírně ulehčenou, Cavaliers totiž chyběli klíčoví hráči Kyrie Irving, Kevin Love i Anderson Varejao. Přesto nic nevzdali a zejména LeBron James podával životní výkony. Například v pátém utkání za stavu 2:2 na zápasy nasbíral 40 bodů, 14 doskoků a 11 asistencí, ale ani to nestačilo na výhru v tak důležitém duelu.

Úřadující MVP ligy Stephen Curry sice nebyl tak dominantní jako během zbylých utkání play-off, ale vedle něj se prosazovali jiní. Velké problémy Jamesovi přidělával André Iguodala a díky výborné obraně jednoho z nejlepších hráčů dekády získal titul nejlepšího hráče finálové série. Warriors díky týmovějšímu pojetí získali první titul od roku 1975.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace