eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Barcelona vítězem Královského poháru! | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Barcelona vítězem Královského poháru!

📁 Evropské poháry 🕔11.2.2013
Barcelona vítězem Královského poháru!

Please enter banners and links.

V uplynulých dnech se ve španělské Vitorii odehrál každoroční basketbalový svátek Copa del rey. Ve finále se utkala favorizovaná Barcelona s Valencií, utkání skončilo podle očekávání a z vítězství se tak může radovat tým Regal FC Barcelona. Do dvou utkání zasáhl i David Jelínek.

První kolo:

Real Madrid – Barcelona 108:111

Caja Laboral  – CAI Zaragoza 88:64

V tomto utkání nastoupil za domácí i David Jelínek, který za necelých 15 minut zaznamenal 8 bodů a 2 doskoky (validita 6).

Valencia Basket – Asefa Estudiantes 77:59

Herbalife Gran Canaria – Uxue Bilbao Basket 74:62

 

Druhé kolo: 

Barcelona – Caja Laboral 80:69

David Jelínek nastoupil na 3 minuty a 45 vteřin, za které zaznamenal pouze 1 doskok a byl na něj spáchán 1 faul (validita 2).

Valencia Basket – Herbalife Gran Canaria 83:72

 

Finále:

Barcelona – Valencia Basket 85:69

Ve finále se utkala Barcelona, která měla mnohem těžší los a cestou do finále vyřadila Real i Caju Laboral, a Valencia, která měla cestu k poslednímu zápasu značně snazší. Barcelona jako velký favorit sice prohrála první část o jeden bod, nicméně ještě do poločasu stihla skóre otočit a poté už jen navyšovala svůj náskok. Hosté se sice snažili, nicméně na favorita tohoto zápasu neměli. Barcelona porazila Valencii 85:69, zvítězila po třiadvacáté a dotáhla se tak v počtu vítězství Královského poháru na Real Madrid.

Barcelona: Mickeal 14, Tomić a Huertas po 13,…

Valencia: Marković a Doellman po 14,…

 MVP: Pete Mickeal Barcelona

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace