eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

6. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 2. část | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

6. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 2. část

📁 Evropské poháry 🕔3.2.2013
6. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 2. část

Please enter banners and links.

Besiktas – Maccabi 55-77

Outsider skupiny Besiktas ped tímto zápasem nezískal ve skupině F ani jedno vítězství a nic se na tomto faktu nezměnilo ani tentokrát. Besiktas byl horší ve všech činnostech již od počátku zápasu a tak náskok Maccabi postupně narůstal. První čtvrtinu vyhráli hosté o 9, druhou dokonce o 12 bodů. Besiktas se sice o přestávce zlepšil, nicméně do konce zápasu již náskok stáhnout nedokázal. V dresu Maccabi řádil především Lior Eliyahu, který se před lety představil v dresu Nakharye i v Nymburku. Zaznamenal 14 bodů, 5 doskoků a 3 asistence. Na druhé straně zaznamenal Serhat Cetin 13 bodů, 4 doskoky a 2 asistence a s koeficientem 10 v užitečnosti byl jediným hráčem, který v tomto ukazateli dosáhl dvouciferné hodnoty.

Besiktas: Cetin 13, Christopher 12, Vidmar 11,…

Maccabi: Eliyahu 14, Caner-Medley 12, Logan 10,…

 

Olympiacos – Fenerbahce Ulker 82:71

Zápas mezi Olympiacosem a Fenerbahce skončil vítězstvím domácích, kteří si tak udrželi pátou pozici, naopak Fenerbace se s pouhým jediným vítězstvím stále předposledním týmem tabulky. Zápas byl zpočátku vyrovnaný, rozhodující byla prostřední část hry, kdy za druhou a třetí část nastřílel Olympiacos soupeři 45 bodů, zatímco hosté pouze 25. Takto velký náskok už Ulker stáhnout nedokázal, přestože dělal co mohl a poslední část vyhrál o 8 bodů. Střelecké pole Olympiacosu bylo hodně vyrovnané, nejvíce zaznamenal rozehrávač Spanoulis, následovaný Printezisem. Na druhé straně byli 2 dvacetibodoví střelci McCalebb a Boganović, kterým sekundoval ještě Andersen, ale zbytek týmu zaznamenal pouhých 13 bodů!.

Olympiacos: Spanoulis 15, Printezis 13, Law 12,…

Ulker: McCalebb a Bogdanovic po 20, Andersen 18,…

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace