eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

6. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 1. část | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

6. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 1. část

📁 Evropské poháry 🕔3.2.2013
6. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 1. část

Please enter banners and links.

Caja Laboral prohrála ve skupině F druhý zápas za sebou propadla se tak tabulkou až na čtvrté místo. V Barceloně se drama nekonalo, domácí rozdrtili Sienu téměř o 20 bodů.

Caja Laboral – Khimky 71:83

Do španělské Vitorie přijel velmi silný tým Khimky Moskva a připravil domácím druhou porážku v řadě. Utkání bylo v prvním poločase velmi vyrovnané, oba týmy se střídaly často ve vedení a do před třetí částí byl rozdíl pouhých dvou bodů ve prospěch domácích. Těm ovšem vůbec nevyšla třetí čtvrtina, za kterou zaznamenali pouhých 11 bodů oproti 19-ti hostů a před poslední desetiminutovkou měli těžkou pozici. Moskvané nenechali nic náhodě a svůj náskok v poslední části ještě zvýšili a došli si tak pro čtvrté vítězství. Nyní mají oba týmy stejnou bilanci. Hosty k vítězství táhl především Paul Davis, který zaznamenal 20 bodů a 5 doskoků. Na opačné straně byl nejužitečnějším hráčem opět letos ve skvělé formě hrající Lampe, který zaznamenal 13 bodů, 5 doskoků a 2 asistence. Ještě o 2 body více zaznamenal Fabien Causeur.

Caja Laboral: Causeur 15, Lampe 13, Bjelica 12,…

Khimky: Davis 20, Rivers 16, Planićić 13,…

 

FC Barcelona – Montepashi Siena 85:66

Barcelona porazila v těžkém utkání Sienu a připravila ji první porážku ve druhé fázi. Po skvělém výkonu domácích byla Siena od začátku zápasu v horčí pozici. První čtvrtinu vyhrála Barcelona o 7, druhou o 12 bodů. Ve třetí části svůj náskok ještě navýšila a tak se utkání v poslední části pouze dohrávalo. Kdo čekal velký souboj, byl zklamán, Barcelona především díky výbornému výkonu 217cm vysokého pivoa Tomiče vyřídila hosty už během tří čtvrtin. Tomič zaznamenal 20 bodů, 5 doskoků a 5 asistencí. Na druhé straně netáhl tým nikdo jiný než Bobby Brown, jeho 19 bodů a4 asistence ovšem v tomto utkání na vítězství nestačily. Oba týmy se tak nachází na špici skupiny F s bilancí 5-1.

Barcelona: Tomič 20, Rabaseda 16, Jawai 11,…

Siena: Brown 19, Hackett 14, Eze 12,…

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace