eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

5. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 1. část | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

5. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 1. část

📁 Evropské poháry 🕔26.1.2013
5. kolo Euroligy TOP 16: Skupina F – 1. část

Please enter banners and links.

 Ve skupině F došlo k velmi vyrovnanému utkání mezi prvním a posledním týmem skupiny, překvapení se však nekonalo. Olympiacos přehrál Maccabi o jediný bod!

Montepashi – Besiktas 63:57

Besiktas Istanbul byl před tímto zápasem bez jediného vítězství a nic se na tomto faktu nezměnilo ani po tomto souboji. Siena naopak ještě neprohrála, přesto o vítězi nebylo dlouho rozhodnuto a před poslední částí byli dokonce ve vedení hosté. Siena první čtvrtinu vyhrála o 9 bodů a v druhé části svůj náskok ještě navýšila, poté ovšem přestala hrát a třetí část skončila poměrem 6:19. V ten moment ovšem hráčům trenéra Banchiho došlo, že vítězství samo nepřijde. Semkli se, zapnuli na nejvyšší rychlostní stupeň a skóre dokázali otočit. Strůjcem úspěchu nebyl opět nikdo jiný než Bobby Brown, kterému zdatně sekundoval Viktor Sanikidze, který dokonce zaznamenal ještě o bod více. Na straně domácích bojoval především Jerrells, autor 16-ti bodů a 5-ti doskoků.

Siena: Sanikidze 14, Brown 13, Janning 10,…

Besiktas: Jerrells 16, Vidmar 14, Markota 12,…

 

Maccabi T-A – Olympiacos 77:78

O jediný bod přehrál Olympiacos svého soka z Tel-Avivu. Po první částisvítilo na ukazali skóre 19:30, stejný bodový rozdíl byl i v poločase. Poté ovšem zapnuli hráči Maccabi a zaznamenali ve třetí části 29 bodů oproti třinácti domácích. Ti se ovšem nevzdali, před závěrečnou částí se semknuli a skóre dokázali otočit. Olympiacos prohrával 77:74, ovšem po koši Kylea Hinese a donášce Spanoulise převážili hosté misky vah na svoji stranu. Spanoulis jakožto nejužitečnější hráč zápasu zaznamenal 24 bodů a 4 asistence.

Maccabi: Smith 17, Logan 15, James 11,…

Olympiacos: Spanoulis 24, Printezis 16, Shermadini a Hines po 9,…

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace