eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Kterak Smithova trojka vystřelila Prostějovu vítězství v Goverle

📁 Evropské poháry 🕔15.11.2011
Kterak Smithova trojka vystřelila Prostějovu vítězství v Goverle

Please enter banners and links.

UVNITŘ VIDEO! Unikátní český souboj dnes nabídne Vyzývací pohár, v němž na Hanou zavítají Pardubice. Pojďme si zpětně obrazově připomenout první vítězství Prostějova, zvláště pak „buzzer beater“ Jamara Smithe.

Tři sekundy před koncem fauluje Pandula Američana Swansona a ten dvěma trestnými hody převrací skóre na stranu Goverlu. Zatímco diváci v hale bouří a hráči ukrajinského celku pozvolna slaví úspěšný vstup do Vyzývacího poháru, s míčem kvapí na soupeřovu polovinu Jamar Smith, nejlepší střelec hostí se 14 body, a trefuje vítěznou trojku. 

Záplavu prostějovské radosti nelze popsat.

zdroj videa: Youtube.com

Dnes od 18 hodin se v Prostějově rozhodne, kdo se přiblíží postupu do dalších bojů poháru EuroChallenge. Pardubice mají Orlům co vracet, jelikož zde v rámci 7. kola prohráli 83:68 (Peterson 18 – Arnold 26). Pohárovou premiéru v domácích řadách si odbude Pavel Slezák. Zda po zranění v sobotním duelu s Opavou nastoupí litevský rozehrávač Eitutavičius, není známo.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace