eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Veselý tentokrát nezářil a Barcelona překvapivě nestačila na Valencii

📁 ACB (Španělsko), Topstory 🕔6.2.2024
Veselý tentokrát nezářil a Barcelona překvapivě nestačila na Valencii

Please enter banners and links.

Po dvou a půl letech Barcelona na domácí palubovce opět podlehla Valencii. České duo Tomáš Satoranský – Jan Veselý nastřílelo sedmnáct bodů, překvapivou porážku ale neodvrátilo.

Barcelona přitom v domácím prostředí nezačala vůbec zle, od první minuty si vypracovala vedení a v polovině třetí čtvrtiny se Valencia dostala až do čtrnáctibodového manka.

Od stavu 58:44 ale přišel málo vídaný kolaps a také obrat. Valencia nasázela devatenáct bodů a neinkasovala jeden jediný! Z -14 se tak v úvodu závěrečné čtvrtiny dostala na +5 a vedení již nepustila. V Barceloně tak vyhrála po dvou a půl letech a svému sokovi se přiblížila na jediné vítězství.

K Barceloně se také dotáhla Gran Canaria, která uspěla v Santiago de Compostela proti týmu Obradoiro CAB, ligu nadále vede Real Madrid.

V dresu katalánského velkoklubu ve včerejším klání zaznamenal deset bodů Tomáš Satoranský, který přidal také tři doskoky a sedm asistencí. Jan Veselý přidal sedm bodů a tři doskoky.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace