eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Nymburk napravil porážku se Slunetou a je zpět v čele NBL

📁 1.liga můžů, Topstory 🕔29.11.2023
Nymburk napravil porážku se Slunetou a je zpět v čele NBL

Please enter banners and links.

Po překvapivé porážce s Ústí nad Labem Nymburk zabral a na Tatranu porazil ostravský celek vysoko 93:59. Zatímco hosté se tak vrátili do čela NBL, Ostrava zůstává poslední.

V neděli Nymburk překvapivě nezvládl dohrávku na půdě ústecké Slunety a přišel o možnost dostat se na první místo tabulky. Dnes už tak ale učinil, když na Tatranu naprosto hladce zdolal tamní NH.

Start měli domácí poměrně solidní, vedli 8:2 a první čtvrtinu nakonec prohráli jen o sedm bodů. Rozhodla ale druhá destiminutovka, kterou Ostravané nezvládli a bylo po utkání.

Ačkoliv po pauze Ostrava třetí čtvrtinu vyhrála, v té poslední znovu zaznamenala jen jedenáct bodů a svému soupeři podlehla o 34 bodů! Pro domácí jde o druhou nejvyšší porážku v sezoně, ta nejtěžší přišla hned ve druhém kole, kdy o 36 bodů prohrála s Děčínem.

Nejlepším střelcem utkání se stal Spencer Svejcar se šestnácti body. Američan s českými kořeny a už také s českým občanstvím trefil hned pět trojek ze sedmi pokusů.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace