eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

James prožil nejtěžší porážku ve své kariéře | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

James prožil nejtěžší porážku ve své kariéře

📁 NBA, Topstory 🕔29.11.2023
James prožil nejtěžší porážku ve své kariéře

Please enter banners and links.

Nejtěžší porážku ve své kariéře zažil legendární Lebron James. Jeho Lakers zajeli na palubovku Philadelphie 76ers a drtivě prohráli o 44 bodů.

Philadelphia na své palubovce na Los Angeles Lakers skutečně umí. Doma prohrála proti týmu okolo Lebrona Jamese naposledy před šesti lety, od té doby zvládli šest utkání v řadě a nejblíže byli Lakers loni, kdy vzájemný zápas došel do prodloužení.

Včera ale měl duel k prodloužení poměrně daleko. Philadelphia sice neměla ideální start, rychle prohrávala 1:6, ale od stavu 12:13 už soupeře téměř k ničemu nepustila.

Už v poločasu nasázeli domácí 68 bodů, ve druhé půli přidali dokonce 70. Triple-double zaznamenal Joel Embiid, majitel třiceti bodů, jedenácti doskoků a jedenácti asistencí. Ještě o bod více si připsal Tyrese Maxey.

To Lebron James, který si připsal svou největší porážku v kariéře, se sice stal nejlepším střelcem svého mužstva, s osmnácti body ale mohl být jen stěží spokojen.

Za necelou půlhodinku si přitom střelecky nevedl vůbec zle, z dvanácti střel trefil osm, ale při jeho pobytu na hřišti Lakers prohráli o 30 bodů. V tomto ohledu byl horší pouze Jaxson Hayes (-33).

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace