eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Pumprla se rozhodl ukončit reprezentační kariéru | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Pumprla se rozhodl ukončit reprezentační kariéru

📁 Články, Reprezentace, Rozhovory, Topstory 🕔15.9.2019
Pumprla se rozhodl ukončit reprezentační kariéru

Please enter banners and links.

Třiatřicetiletý rodák ze Zábřehu a kapitán národního týmu Pavel Pumprla po utkání o páté místo se Srbskem ukončil svou reprezentační kariéru.

Česká reprezentace předváděla v Číně fantastické výkony a obsadila parádní šestou příčku. Po nepovedeném závěru duelu se Srbskem ovšem přišla o třiatřicetiletého Pavla Pumprlu, který se rozhodl ukončit svou reprezentační kariéru.

„Jsme na šesté příčce a já mám šestku na dresu, to je dostatečně symbolické, abych to na stará kolena uzavřel. Kdo odnáší míč, tak končí,“ prohlásil v pozápasovém rozhovoru rodák ze Zábřehu.

„Je to velká bomba, co se nám v Číně povedlo, každý z nás to asi ještě musí vstřebat, ale já to vidím jako ideální příležitost k rozloučení s národním týmem. Příště už budu jen držet palce těm, co přijdou do reprezentace po mně,“ doplnil v rozhovoru pro Českou televizi.

V reprezentační kabině o myšlenkách hráče Nymburka nikdo nevěděl a Tomáš Satoranský byl tak velmi překvapen, když mu reportér Jiří Kalemba oznámil konec kapitána reprezentace.

„Vůbec nevím, co na to říct. S nikým z nás o tom nemluvil. Třeba už to na něj byl jen dlouhý turnaj a ještě ho přemluvíme,“ říkal překvapený Satoranský s tím, že končit by rozhodně ještě nemusel.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace