eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Austrálie nezvládla závěr a bronz tak obhajují Francouzi

📁 Články, Reprezentace, Topstory 🕔15.9.2019
Austrálie nezvládla závěr a bronz tak obhajují Francouzi

Please enter banners and links.

V průběhu třetí čtvrtiny si Austrálie v boji o bronzové medaile vytvořila až patnáctibodový náskok. Medaile ale znovu získala Francie.

Defenzivně laděný duel rozhodně nenabízel podívanou z před týdne, kdy Austrálie v posledním utkání osmifinálové skupiny udolala Francii 100:98.

V dnešním duelu padlo o plných 72 bodů méně. Přesto Austrálie po celé utkání tahala za delší konec. Ačkoliv Patty Mills nezářil, Klokany držel skvělý Joe Ingles. Ve třetí čtvrtině narostl náskok Austrálie na patnáct bodů a zdálo se, že si mírný favorit tohoto utkání dojde pro první bronzové medaile v historii světových šampionátů.

Jenže od zmíněného patnáctibodového vedení vstřelila Austrálie už jen devatenáct bodů. Francii se skvěle rozehrál Nicolas Batum a především Nando de Colo, autor devatenácti bodů.

Austrálie si zápas prohrála na útočných doskocích (5:11) a také na ztrátách. V závěru totiž Patty Mills ve spolupráci s dalšími často chyboval a Austrálie tak ztratila hned devatenáct míčů (o šest více než Francie).

Po výsledku 67:59 tak bronzové medaile obhájila Francie. Austrálie si sice vylepšila historické maximum, medaile z toho ale znovu není.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace