eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Česku došly síly, se Srbskem i tak naše reprezentace hrála velmi vyrovnaně

📁 Články, Reprezentace, Topstory 🕔14.9.2019
Česku došly síly, se Srbskem i tak naše reprezentace hrála velmi vyrovnaně

Please enter banners and links.

Česká reprezentace po velkém boji padla se Srbskem a po prohře 81:90 končí na světovém šampionátu na fantastickém šestém místě!

Vstup do utkání se českým basketbalistům příliš nevyvedl, i díky zlepšené obraně ale nakonec první čtvrtina skončila nerozhodně poměrem 20:20.

Ve druhé části se díky duu Peterka – Auda dostali naši reprezentanti až do třináctibodového vedení a do šaten jsme šli za vynikajícího stavu 41:50.

Jenže poté došly síly. Ještě výrazněji se začal prosazovat Bogdan Bogdanovič, nakonec autor jednatřiceti bodů, a k němu se posléze přidal i Stevan Jovič či Nikola Milutinov.

Ve třetí čtvrtině nás tak Srbové porazili o šestnáct bodů a v průběhu závěrečné části narostl náskok favorita až na osmnáct bodů. Češi dokázali snížit na rozdíl devíti bodů a s favoritem padli 90:81.

V závěrečném utkání nejvíce bodů českého národního týmu zaznamenal Patrik Auda, konkrétně šestnáct. Martin Peterka přidal čtrnáct i díky čtyřem úspěšným trojkám, Tomáš Satoranský zapsal třináct bodů a šest asistencí. Boj o páté místo tak nevyšel, šestá příčka je ale naprosto fantastická!

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace