eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

USK Praha i Ústí slaví veledůležité výhry | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

USK Praha i Ústí slaví veledůležité výhry

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔8.1.2017
USK Praha i Ústí slaví veledůležité výhry

Please enter banners and links.

Pardubice smetly venku Brno a slaví 15. výhru v sezoně. Hosté za ní šli razantně od samého začátku a už v poločase vedli o 20 bodů. Zásadní rozdíl mezi oběma týmy byl na doskoku (35-50), kde Beksa potvrdila svou dominanci v lize. Kromě toho zaznamenali Východočeši hned 56 bodů z pod koše (oproti 30 domácím) a konečně po 27 brněnských ztrátách následovalo 28 pardubických bodů. Nečas, Škranc, Švrdlík, Autrey a Burnett – to jsou jména pardubických dvouciferných střelců. Brno naproti tomu zcela vyhořelo zpoza tříbodového oblouku (4/28!) a doma proti druhému celku tabulky zkrátka nemělo nárok. Hubený první poločas (24-44) dobře dokumentuje i fakt, že bodový lídr Ware měl za tuto dobu na svém kontě nulu v kolonce bodů. MMCITÉ mnoho nepomohl ani double – double Jana Tomance (11 bodů a 10 doskoků).

„Jsme velmi rádi za vítězství, protože Brno poté, co se posílilo, mělo velmi dobré výsledky, porazilo i Opavu. Měli jsme ze zápasu respekt, ale musím říct, že jsme ho zvládli velmi dobře. Brzy se nám podařil náskok o 10 bodů, který jsme poté navyšovali. Snad jedinou kaňkou bylo, že jsme zahodili mnoho jednoduchých situací z pod koše. V prvních třech čtvrtinách jsme Brno udrželi pod 15ti body, což je velmi dobrá vizitka. Samozřejmě to bylo zapříčiněno jednak naší obranou, ale i tím, že domácí minuli několik střel a spadla na ně deka. Díky jasnému průběhu jsme mohli rozložit minutáž, zahráli si všichni, takže převládají pozitiva,“ liboval si trenér Pardubic Tomáš Bartošek.

 

Foto: Facebook MMCITÉ Brno

Pokračování: 1 2 3 4
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace