eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

LIONS si vyšlápli na Prostějov, Bakič sestřelil Brno | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

LIONS si vyšlápli na Prostějov, Bakič sestřelil Brno

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔13.10.2016
LIONS si vyšlápli na Prostějov, Bakič sestřelil Brno

Please enter banners and links.

Pardubice v Ostravě vedly od počátku a díky širší rotaci hráčů a ostravským 24 ztrátám si vezou z haly Tatran dva body za výhru 80-92. Ostrava v jednu chvíli prohrávala už o 20 bodů, ale hosté ubrali, jakoby ztratili koncentraci a dovolili Bohačíkovi se Smithem snížit až na čtyři body v závěru. Na další korekci, neřkuli otočku už domácím nezbyl čas, ani síla. Za hosty bodově opět řádil Dominez Burnett s 23 body, velmi slušných 16 bodů přidal kapitán Radek Nečas. Top skórerem Nové Huti se stal Petr Bohačík (19).

„Gratuluji Pardubicím k vítězství. Dnes ukázali, proč hrají evropské poháry. Mají 10 – 11 hráčů do rotace a svým tlakem nás donutili ke 24 ztrátám, což byl jeden faktor, a druhým byl Radek Nečas, který nám dal body, které jsme od něj nečekali. Ve druhém poločase si myslím, že Pardubice polevily v obraně a my jsme dali nějaké trojky a dostali jsme se na rozdíl 6 bodů, ale pak jsme udělali nějaké ztráty, které nás dnes potopili. Tím jsme je opět dostali do hry. Ukázali dnes proč hrají evropské poháry, mají stabilní kádr a proto zaslouženě vyhráli,“ řekl trenér Ostravy Dušan Medvecký.

„My jsme rádi za vítězství, jelikož jsme si vědomi síly domácích tady v domácí hale. Po útočné stránce se nám povedl vstup do utkání, kdy jsme v první periodě dali 34 bodů. Vyšla nám taktika, kdy jsme se snažili o co nejrychlejší přechod dopředu, tlačili jsme na domácí tým a donutili jsme je k několika chybám. Když už to vypadalo, že půjdeme do vedení přes 15-20 bodů, tak jsme to lehkovážností a ztrátou koncentrace dovolili domácím snížit na rozdíl 6 bodů. Několikrát se vrátili do zápasu, za což jim patří kredit, že to nezabalili, i když to bylo i více jak 20 bodů. Do příště se musíme vyvarovat těchto ztrát a být stále konstantní v průběhu celého zápasu,“ konstatoval asistent trenéra Pardubic Tomáš Bartošek.

Pokračování: 1 2 3 4 5
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace