eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Představujeme týmy KNBL: BK Opava | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Představujeme týmy KNBL: BK Opava

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Rozhovory, Topstory 🕔21.9.2016
Představujeme týmy KNBL: BK Opava

Please enter banners and links.

Jak se ti líbí nový formát Kooperativa NBL a co říkáš čtvrtfinále na čtyři vítězná utkání?

Popravdě, mám rád více zápasů, tudíž čtyřkolově se mi to líbilo více. Na druhou stranu jsem rád, že čtvrtfinále se hraje na čtyři vítězství. To bude myslím pro většinu týmů klíčové a bude se hodnotit, zda je sezóna úspěšná či ne.

Koho vidíš letos jako největšího vyzyvatele Nymburka v boji o zlato? Mají týmy díky dvojutkání ve finále o něco větší šanci sesadit hegemona poslední dekády z trůnu?

Opavu přece. Opravdu zatím nevím. Klasicky by se vysoko měl držet Děčín a Pardubice, uvidíme… Říká se, Nymburk se dá porazit, ale ne porážet, tudíž čím méně zápasů, tím pro jeho soupeře lépe.

Co bys vzkázal opavských příznivcům, abys je navnadil k ještě vyšším návštěvám ve vaší hale?

Basket v Opavě má zvučné jméno, je to myslím jediný kolektivní sport ve městě v nejvyšší soutěži. A proto se všichni fanoušci snaží, aby to bylo znát i v hledišti a fandí o 106. Pokud jsi zde ještě nebyl, neváhej a přijď, uvidíš úžasnou atmosféru a nebudeš litovat. Budeme se snažit hrát skvělý basket po celou sezónu.

Díky za rozhovor a ať se daří!

 

Foto: bkopava.cz

Pokračování: 1 2 3
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace