eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Mahler zářil a Královští Sokoli potřetí vyhráli | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Mahler zářil a Královští Sokoli potřetí vyhráli

📁 1.liga můžů, Články, Domácí soutěže, Topstory 🕔12.10.2015
Mahler zářil a Královští Sokoli potřetí vyhráli

Please enter banners and links.

Po úvodní porážce s Pardubicemi mají Královští Sokoli opět výbornou formu. Druhý tým 1. ligy z loňské sezóny vyhrál třetí utkání v řadě, v neděli si poradil s jihlavskou Vysočinou. Domácí Tomáš Mahler nasbíral 28 bodů.

První výhru získala Kara Trutnov. V souboji dosud neúspěšných týmů si poradila s Libercem díky povedené druhé půli.

Mahler dotáhl Hradec k výhře

Královští Sokoli se prodrali na čelo Východní skupiny 1. ligy mužů díky vítězství nad Vysočinou. Lehký úkol to ale vůbec nebyl. Domácí si vybudovali dvouciferný náskok už během sedmi minut, ale Jiří Šoula osmi rychlými body pomohl srovnat krok se soupeřem.

Ve vyrovnané druhé čtvrtině se hosté dostali na chvíli do vedení, ale dvojice Mahler – Kiršbaum zajistila mírný náskok Hradce. Po přestávce už Hradec dominoval, ke skvěle hrajícímu Mahlerovi se přidali i ostatní hráči. Sokoli bezpečně vedli, v závěru dostali šanci i méně vytěžovaní hráči. Tomáš Mahler zakončil své galapředstavení osmi body během necelých dvou minut a celkem nasbíral 28 bodů.

Posila z Prostějova Radovan Kouřil si ve svém úvodním zápase v hradeckém dresu připsal kromě osmi bodů i 11 asistencí.

Pokračování: 1 2 3
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace