eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Čtenářská pětka 27. kola KNBL, jakou jste sami zvolili

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔21.1.2015
Čtenářská pětka 27. kola KNBL, jakou jste sami zvolili

Please enter banners and links.

Celkem 92 hlasů pro nejlepší sestavu 27. kola Kooperativa NBL se nám sešlo v redakci. Z těchto hlasů se nakonec vykrystalizovala pětice borců, mezi nimiž nechybí dva rozehrávači a tři křídla. Výkony pivotů vás tentokrát tolik nezaujaly, jakkoli podle našeho názoru rozhodně nebyly špatné. Nicméně je potřeba říci, že v sestavě kola se zabydleli hned dva svitavští Tuři, premiérově je zde opavský mladý křídelník Václav Bujnoch, hráč utkání Slunety s USK Praha Adam Žampach a konečně děčínský James Tucker. Zajímavostí bezesporu je, že všichni tito plejeři se svými mužstvy slavili výhru.

Michal Šotnar (Tuři Svitavy) – 12 hlasů

Trojice svitavských Turů Jan Špaček, Michal Šotnar a Cory Abercrombie měla hlavní slovo v televizním duelu s Ostravou. Kromě amerického pivota se oba dva čeští hráči vešli do sestavy kola. Michal Šotnar trápil Novou Huť svou rychlostí, a také dobře doskakoval. Celkem rozehrávač Turů zaznamenal 15 bodů, 9 doskoků, 4 přihrávky, 3 zisky, ale také 4 ztráty. Pětkrát byl soupeři nedovoleně zastaven. Validita vynikajících 24.

James Tucker (Děčín) – 17 hlasů

Prostějov prohospodařil nadějný náskok s Děčínem a díky fantastické druhé polovině utkání se z triumfu radoval severočeský klub. Doslova nebránitelný byl tentokrát děčínský rozehrávač James Tucker, jenž zaznamenal 33 bodů, přičemž trefil hned 7 z 11 trojek. Tucker navíc ještě šestkrát finálně našel své spoluhráče, čímž je vybídl ke skórování. Validita fantastických 33, jedná se ostatně o stejné číslo, které svítilo v Tuckerově kolonce u počtu bodů.

Jan Špaček (Tuři Svitavy) – 14 hlasů

Šotnarův spoluhráč Jan Špaček byl v utkání s Ostravou vždy na správném místě. Když se hosté dotáhli na rozdíl jednoho – dvou bodů, byl na palubovce Špaček, jenž přesně zamířil a opětovným zvýšením svitavského náskoku dodal sobě i spoluhráčům potřebný klid. 19 bodů, 8 doskoků a 5 získaných faulů ocenili statistici skvělou užitečností 29.

Adam Žampach (Ústí nad Labem) – 11 hlasů

Adam Žampach byl spolu s pivotem Claytonem Vettem hlavním strůjcem triumfu Ústí nad Labem nad USK Praha. Čtyřiadvacetiletý hráč trefil 5 střel z pole z 9 pokusů a zaznamenal celkem 16 bodů, k nimž přidal ještě 6 doskoků a 3 přihrávky. Žampach si na palubovce počínal jako starý mazák, dobře bránil a byl oceněn velmi dobrou užitečností 18.

Václav Bujnoch (Opava) – 13 hlasů

Mladý opavský forward se prosmýkl poprvé v kariéře do sestavy kola a to díky vynikajícímu výkonu v souboji s Jindřichovým Hradcem. Jedenadvacetiletý křídelník se za 23,5 minuty na palubovce zapsal do statistik 14 body a 8 doskoky. Z pole navíc pálil s velkou přesností, protože trefil 6 z 8 střel a navíc obě trojky. Užitečnost 23 a navíc titul hráč utkání.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace