eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Garret Kerr přerušil kariéru | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Garret Kerr přerušil kariéru

📁 Archiv, Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔25.7.2018
Garret Kerr přerušil kariéru

Please enter banners and links.

Ze zámoří dorazila do Svitav nepříjemná zpráva. Lídr týmu DEKSTONE Tuři Svitavy nebude v nadcházejícím ročníku Kooperativa NBL pokračovat ve svitavském dresu.

Důvodem ukončení spolupráce s Kerrem je jeho zdravotní stav. Hráč v individuální přípravě na nadcházející ročník neprošel zdravotní prohlídkou v USA a bude se muset podrobit operaci hlezenního kloubu se kterým v loňské sezoně dvakrát dlouhodobě laboroval. Trenér svitavského mužstva Lubomír Růžička k tomu uvedl: „Garretova situace nepřišla jako blesk z čistého nebe. Byli jsme spolu celé léto v kontaktu a po dovolené se Garret začal individuálně připravovat dle plánu na nový ročník. Bohužel ho zradilo zdraví, kdy kotník z loňské sezony Garreta neustále limitoval (otoky – bolesti – špatná mobilita). Po společné konzultaci  jsme dospěli k závěru, že by měl projít prohlídkou MRI, která prokázala vážnější poranění celého hlezenního kloubu. Lékaři jasně doporučili operaci a následnou rekonvalescenci v řádech měsíců.“ Vedení Turů Kerrovu hráčskou smlouvu „zamrazilo pro případ, že by zdravotní stav umožňoval hráčův návrat na takovou úroveň, kterou od sebe žádá hráč, trenéři a vedení klubu. Svitavští už intenzivně pracují na zajištění adekvátní náhrady.

Foto: DEKSTONE Tuři Svitavy

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace