eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Olympiáda: Repríza finále MS 2014 je na světě! | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Olympiáda: Repríza finále MS 2014 je na světě!

📁 Články, Reprezentace, Topstory 🕔20.8.2016
Olympiáda: Repríza finále MS 2014 je na světě!

Please enter banners and links.

Španělé odehráli s USA slušný zápas, ale 21 útočných doskoků amerického týmu bylo pro mistry Evropy přespříliš. Srbům se povedla odveta za porážku v základní skupině.

Američané odehráli patrně nejlepší zápas na turnaji v obraně a v kombinaci s jejich obrovskou silou na doskoku se zrodila výhra 82-76 nad Španěly. Utkání bylo po celou dobu poměrně vyrovnané, až v závěru USA odskočily na patnáctibodové vedení. V dresu Španělska se nejvíce prosazoval veterán Pau Gasol, který svou chytrostí dělal obráncům soupeře velké problémy. Ke škodě výběru kouče Scariola se k němu bodově nikdo nepřidal. Čtvrtfinálová hvězda Mirotič měl problémy s fauly, Navarro, Llull, ani Fernandez neměli střelecký den. Američané navíc doskočili 21 míčů v útoku, a jakkoli si Španělé v této herní činnosti ve druhém poločase také zlepšili, stačilo to pouze na jejich šestibodovou porážku. Vždy když to USA potřebovaly, trefil se totiž ostrostřelec Klay Thompson, jenž v součtu zaznamenal 22 bodů. Samostatnou kapitolou byl pak slabší výkon rozhodčích, kteří jen v první půli rozdali sedm technických chyb!

Pokračování: 1 2
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace