eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ohlasy po utkání Česko – Francie | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Ohlasy po utkání Česko – Francie

📁 Archiv, Články, Topstory 🕔1.12.2018
Ohlasy po utkání Česko – Francie

Please enter banners and links.

Zaznamenali jsme některé názory českých reprezentantů, jak zazněly po utkání v mixzoně po utkání Česko – Francie.

Pavel Pumprla (kapitán týmu): Po většinu utkání jsme podali dobrý výkon, ale dostali jsem tvrdou lekci. Na této úrovni se to může stát, během dvou minut, když neudržíte výkonnost. Výsledek pro nás není fér vzhledem k celkovému průběhu zápasu. Naštěstí to můžeme brát jako lekci pro další zápasy.

Vojtěch Hruban: Začátek jsem měl dobrý, ale pak mě to zranění dostalo z rytmu a v rozhodující chvíli jsem nedal dvě napůl těžké střely. Zápas jsme měli v ruce, ale nedokázali jsme to dotáhnout. Vyhrát mohly oba týmy, ale my udělali na konci víc chyb a dostali jsme lehké koše. Tak to občas chodí. Došla nám pára, rotace byla úzká a soupeř nás uběhal a umlátil.

Jakub Šiřina: Výsledek je pro nás krutý. Ještě tři minuty před koncem jsme vedli o dva body. Určitě neodpovídá průběhu zápasu. Bohužel v závěru už nám došly síly. Bylo to možná i tím, že v první a druhííé čtvrtině jsme měli delší střelecký výpadek a museli jsme dohánět ztrátu. A přestože Francie neměla ty největší hvězdy, tak její hráči uměli potrestat každou naší chybičku. Pokud chceme hrát na vítězství, tak  si je proti tak silnému soupeři nemůžeme dovolit. V závěru nám to tam nepadalo a my nevěděli, co hrát. Hosté nás pak trestali rychlými protiútoky a trojkami. Myslím si, že se nemáme za co stydět. Musíme si ale přiznat, že pod košem jsme měli velké problémy, protože soupeř nastoupil s vysokými a silovými hráči. Ale statečně jsme se s tím poprali.

 

Foto: FIBA – Václav Mudra

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace