eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Dušan Pandula se loučí s Beksou | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Dušan Pandula se loučí s Beksou

📁 Archiv, Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔7.6.2018
Dušan Pandula se loučí s Beksou

Please enter banners and links.

Čtyři sezony byl Dušan Pandula platným členem týmu BK JIP Pardubice. Teď  pardubická mise slovenského exreprezentanta v Bekse končí. V dresu pardubického klubu hráč s číslem 4 odehrál v KNBL 159 utkání ve kterých nastřílel 2091 bodů. Nastoupil také ve 12 zápasech Českého poháru (146 bodů) a stihl 8 zápasů FIBA Europe Cupu (54 bodů). 

Dušan Pandula přišel do Pardubic v roce 2014 z Prostějova. Hned ve své premiérové sezoně si v NBL průměrně zapisoval téměř 17 bodů, 5 doskoků a 3 asistence. V sezoně 2014/15 získal i významné individuální ocenění. Byl zvolen MVP Kooperativa NBL! V dresu Beksy odehrál celkem 179 zápasů a dal v nich 2291 bodů. V naší nejvyšší basketbalové soutěži má na svém kontě 416 zápasů ve kterých dal 4693 bodů. „Rád bych poděkoval Bekse za uplynulé 4 roky, které  strávil v Pardubicích. Musím ocenit profesionalitu a zároveň lidský přístup celé organizace. Také bych chtěl velmi poděkovat všem fanouškům Beksy za jejich podporu. Do budoucna přeji Bekse mnoho sportovních úspěchů a hlavně vytouženou finálovou účast,“uvedl Dušan Pandula, který počátkem příštího měsíce oslaví 34. narozeniny. „Již před začátkem uplynulé sezony jsme měli s Dušanem interní dohodu, že to bude jeho poslední sezona v našem klubu. I když  Dušan moc chtěl, musel respektovat svoje tělo a letošní sezonu absolvoval v individuálním tréninkovém módu. O to víc si ceníme jeho úsilí, nasazení a výkonů nejen v této sezoně, ale v celém čtyřletém období, které u nás strávil. Dušanovi moc děkujeme za vše, co pro Beksu udělal a z celého srdce mu přejeme hodně štěstí na další cestě,“ dodal generální manažer BK JIP Pardubice Martin Marek.

 

Foto: BK JIP Pardubice – Milan Křiček

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace