eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Autosalon dějištěm losu Hyundai F4! | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Autosalon dějištěm losu Hyundai F4!

📁 Články, Domácí soutěže, Ostatní domácí soutěže, Topstory 🕔2.2.2018
Autosalon dějištěm losu Hyundai F4!

Please enter banners and links.

Přestože ještě není znám poslední semifinalista Final4 Českého poháru, nalosovala trojice mužů v čele s předsedou ČBF Miroslavem Janstou semifinálové dvojice na závěrečný turnaj do Svitav.

V příštím týdnu si to ve čtvrtfinálovém dvojzápasu ještě rozdají Opava s obhájcem z Nymburku a jakkoli letos svěřenci Petra Czudka produkují skvělý basketbal, dvojzápas dává velkou výhodu mistrovi. Ten disponuje lepší podkošovou sestavou a celkově širším kádrem.

Zajímavostí celého losování byly tentokrát prostory. Odehrálo se totiž v autosalonu Hyundai a každý z klubů, které do Final4 pronikly, symbolizoval jeden vůz. Pánové po krátkém představení automobilů i klubů poté začali losovat klíčky od aut a podle toho, které z nich „zablikalo“, bylo umístěno do turnajového pavouka.

Nejprve byli vytaženi oba ligoví finalisté, kteří se v případě postupu (a u Nymburku to platí nadvakrát) mohou utkat znovu až ve finále. K nemalé radosti domácího pořadatele ze Svitav, byli Tuři přisouzeni právě k Nymburku, zatímco jejich východočeský rival byl nakonec přiřazen k Děčínu.

Závěrem připomeňme webovou stránku Final4, kde si můžete od této chvíle objednávat vstupenky a dozvíte se na něm mnoho zajímavého o basketbalovém svátku, jenž proběhne 17. a 18. února.

Los semifinále Hyundai Final4 (17.2.):

15:00 BK ARMEX Děčín – BK JIP Pardubice

18:00 ČEZ Basketball Nymburk / BK Opava – DEKSTONE Tuři Svitavy

 

Foto: Facebook

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace