eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Ruské tažení pokračuje, čtvrtfinále vystřílel skvělý Šved

📁 Články, Reprezentace, Topstory 🕔11.9.2017
Ruské tažení pokračuje, čtvrtfinále vystřílel skvělý Šved

Please enter banners and links.

Basketbalisté Ruska nadělili Chorvatům nepopulární stovku a mohou se radovat z postupu mezi nejlepších osm celků. Pohodové výhry slaví také obhájci ze Španělska, Lotyšsko, či Srbsko, které však Maďaři potrápili možná více, než by bylo zdrávo. 

Velmi rychlý konec na turnaji prožili Černohorci, kteří se do play off fáze turnaje v Turecku přemístili z Kluže. Svěřenci Bogdana Tanjeviče drželi s Lotyši krok jen pár minut, pak přišla ofenzivní smršť, která zanechala v balkánském týmu spoušť. Lotyšsko sázelo na výtečnou střelbu za tři body a celkem v utkání zaznamenalo 15 trojek (z 25 pokusů). Už na začátku třetí periody, kdy Bertans se Strelnieksem potopili další střely z dálky, vedl pobaltský celek 64-43 a o majiteli postupových karet bylo rozhodnuto.

Zoltán Perl byl překvapivým bodovým lídrem Maďarska v utkání s favoritem ze Srbska. Zastoupil Adama Hangu, kterého Srbové precizně bránili a který se prosadil pouze jednou – a to z čáry trestného hodu. Perl naproti tomu zaznamenal 22 bodů a 7 doskoků. Srbsko ale mělo zápas více méně pod kontrolou. Maďaři se sice až do půlky třetí periody drželi na dostřel, ovšem na zkušené stříbrné medailisty z Ria si nepřišli. Srbsko výborně střílelo, téměř 63% úspěšnost z pole je určitě hodna pochvaly. Maďarsko prohrálo i na doskoku a to poměrně jednoznačně 23-37. Srby čeká ve čtvrtfinále nebezpečná Itálie.

Pokračování: 1 2
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace