eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

UP Olomouc se raduje po třech prodlouženích, poprvé vyhrál i Nový Jičín

📁 1.liga můžů, Články, Domácí soutěže, Topstory 🕔10.10.2016
UP Olomouc se raduje po třech prodlouženích, poprvé vyhrál i Nový Jičín

Please enter banners and links.

Nevídané drama se špatným koncem pro domácí viděli diváci ve Šlapanicích. Zlín se nebývale trápil se Snakes Ostrava, béčko Orlů z Prostějova pro změnu minulo 17 z 24 šestek. To vše se dělo ve druhém kole 1. ligy.

Dva čtyřiadvacetibodoví střelci Mareš se Štěrbou rozhodli o triumfu Pražanů v Písku. Hosté sice vedli ve třetí desetiminutovce o 11 bodů, pomáhali si výborným doskokem (v útoku 16), jenže domácí Šlechta zavelel ke zteči, která byla málem úspěšná. Béčko USK, jmenovitě Mareš s Chaloupkou se ale vzchopilo v pravý čas v závěru utkání, kdy z deficitu 75-76 otočilo na 82-76 a výhru si už pohlídalo. Litoměřice utrojkovaly Sokol Pražský 15 úspěšnými pokusy (z 27) z dálky a pohodlně vyhrály podruhé v této sezoně. Severočeši vedli hned od samotného začátku a utkání kontrolovali.

Favorit v podobě opavského béčka se střelecky hodně trápil v Prostějově, který nakonec porazil o dvacet bodů, jenže utkání vůbec tak jednoznačné nebylo. Domácí Orli zahodili hned 17 šestek z 24 nabízených, ale jinak byli Slezanům vcelku vyrovnaným soupeřem. Hosté dokázali využívat četných (24) domácích ztrát a jejich tahouny byli ligisté Kvapil s Bujnochem, kteří oba zaznamenali double – double. Druhou výhru letos slaví i Basketbal Olomouc, což odnesl Havířov. Havířovští sice vedli po koši s faulem pivota Koloničného na začátku čtvrté minuty druhé periody už 32-21, jenže poté hosté zkvalitnili obranu a za 26 minut povolili Startu jen 36 bodů! Pekárek, Dedek a Kozák pak byli hlavními personami hostujícího obratu, který měl základ v minimu ztrát a již zmíněné defenzivě.

Pokračování: 1 2 3
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace