eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Preview 6. kola Kooperativa NBL | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Preview 6. kola Kooperativa NBL

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔12.10.2016
Preview 6. kola Kooperativa NBL

Please enter banners and links.

LIONS Jindřichův Hradec – Orli Prostějov (18:00)

Orli zatím vstoupili do sezony nad očekávání dobře a vyhlížejí pátou výhru. Dočkají se jí na jihu Čech? LIONS zatím s výjimkou výhry nad USK nečiní soupeřům velký odpor, tým je nesehraný a navíc postrádá zraněné rozehrávače. Obrana LIONS také neoplývá přílišným nasazením, nicméně kouč Orlů Zbyněk Choleva varuje před podceněním. Proti Orlům hraje fakt náročného cestování napříč republikou a také domácí prostředí Jindřichova Hradce, v němž se nikomu nehraje snadno.

Jihočeši budou muset eliminovat v úvodu sezony skvělého rozehrávače Marka, který je mozkem prostějovské hry. Nebezpečí pro domácí koš tkví v trojici Palyza – Slezák – Tomanec, ale ani další hráče není radno podceňovat. Svitavy měly v sobotu problémy s jihočeskou zónou, uvidíme, jak „zachutná“ Orlům.

Křídelník Malcolm Brooks průměrně doručuje téměř 17 bodů, jenže spolu s ním je jediným dvouciferným střelcem veterán Stanislav Zuzák (14), takže kouč Forejt by potřeboval, aby se střelecky chytili i další hráči (Tawiah, Canty, či Šoula).

Názory před utkáním:

Zbyněk Choleva (trenér Orli Prostějov): „Je to pro nás nevyzpytatelný soupeř, vždycky je to v Hradci těžké utkání. Opava tam vyhrála celkem hladce, tak se pokusíme je napodobit a odehrát dobrý zápas. Mají dva velmi dobré pivoty, na rozehrávce je šikovný Šoula, který když se rozehraje, tak je velmi nebezpečný. Hlavně se musíme zkrotit po tom sobotním výkonu proti Brnu, musíme se soustředit a koncentrovat, protože to nepůjde samo.“

Rozhodčí: Vyklický, Kurz, Komprs

Tip Probasketu: Prostějov

Pokračování: 1 2 3 4 5
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace