eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Orli opět neuspěli na severu, Kolín na vítězné vlně | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Orli opět neuspěli na severu, Kolín na vítězné vlně

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔23.10.2016
Orli opět neuspěli na severu, Kolín na vítězné vlně

Please enter banners and links.

Pardubice dále šlapou na paty Nymburku, který dohrává osmé kolo dnes doma s Ostravou. Brno opět prohrálo, tentokrát nestačilo na oslabené Ústí nad Labem.

Basketbalisté Kolína zvítězili počtvrté za sebou. Odnesl to USK Praha a to i přesto, že Medvědy potrápil 22 body uzdravený Jaromír Bohačík. A právě tento hráč zvyšoval v páté minutě druhé čtvrtiny na 27-19 pro svůj tým. Kolín pak přešel do zónové obrany a jeho hra začala přinášet ovoce. Hosté zásluhou Machače s Bakičem otočili na 29-31 a poločasovou pojistku přidal tříbodovou akcí Skinner (34-37). Ve třetí části hosté přispěchali s další minišňůrou a vedli už 41-50.

Sovy, jak je jejich dobrým zvykem, však nesložily zbraně a Bohačík osmi body v řadě zkorigoval na 51-52. Hosté však měli kapitána Machače, který hrál velký zápas a strhl i ostatní. Právě hostující pivot pomáhal odskočit na 58-66. Jenže Kolín pak neskóroval téměř čtyři minuty a nabídl domácím přiblížení. 21 sekund před koncem zápasu Madsen nejprve snížil na 66-67 a poté měli domácí po úspěšných šestkách Hunta (66-69) k dispozici útok. Ani Marešova a ani Bohačíkova trojka se však neujaly a Medvědi slaví těsný triumf na Folimance. Hráčem utkání byl vyhlášen David Machač s 23 body, jenž minul pouhé tři střely z pole ze 13.

Pokračování: 1 2 3 4 5
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace