eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Kolín vyhrál potřetí za sebou, vítězili i ostatní favorité

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔16.10.2016
Kolín vyhrál potřetí za sebou, vítězili i ostatní favorité

Please enter banners and links.

Navzdory 30 bodům Brookse prohráli LIONS v Kolíně. Opava sice odehrála s mistrem slušný zápas, nicméně i ona padla o 18 bodů.

Basketbalisté Kolína udolali ve své hale Jindřichův Hradec. Jakkoli Medvědi vedli v poločase nad Jihočechy už o 15 bodů, ještě z utkání bylo nakonec pořádné drama. Za hosty, které opět táhl Malcolm Brooks, se totiž po přestávce rozstříleli Šoula se Stegbauerem a druhý jmenovaný snižoval na začátku poslední čtvrtiny už na 74-72. Kolín však má na podobné stresové situace kanonýra Bakiče, který se připomněl trojkou a dodal domácím klid. Zkušenost Medvědů utkání rozhodla, LIONS se i přes nezměrnou snahu svých střelců už nedokázali dotáhnout na méně, než čtyři body a Kolín dokráčel ke třetímu vítězství v této sezoně.

Po špatném startu polabského týmu tak svěřenci kouče Benáčka pomalu stoupají tabulkou Kooperativa NBL. Po neúplném sedmém kole jsou už šestí. Jindřichův Hradec zůstává osmý. V sobotním utkání drželo Kolín střelecky dvacetibodové duo Bakič – Skinner, přičemž druhý jmenovaný nasázel 23 bodů a k nim přidal ještě 7 doskoků. Double – doublem se blýskla i mašina na doskoky – Garret Kerr (13+13). Hostující tým držel při životě Brooks (30), následován Zuzákem (16+11) a Šoulou (16).

Pokračování: 1 2 3 4
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace