eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Představujeme týmy KNBL: BK ARMEX Děčín | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Představujeme týmy KNBL: BK ARMEX Děčín

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Rozhovory, Topstory 🕔23.9.2016
Představujeme týmy KNBL: BK ARMEX Děčín

Please enter banners and links.

K rozhovoru jsme si přizvali 207 centimetrů vysokého kapitána  Jakuba Houšku. Jemu se konec loňské sezóny vůbec nepovedl podle představ. Z ligového utkání si přinesl vážné zranění ve tváři a přišel tak o play-off.

Jakube, jak se cítíš před novou sezonou KNBL?

Těším se! Cítím se relativně dobře. Jsem dost natěšený po té dlouhé pauze. Do loňského finále to vypadalo, že nastoupím, poté že zase ne. Chci navázat na slušné výkony a pomoct týmu, jak jen to dovedu. Jsem dost hladový po zápasech. Už se moc těším, až to rozhodčí v sobotu hodí.

Je velmi znát odchod Jiřího Jelínka a Luboše Strii, kteří patřili k oporám týmu?

Určitě, ale přišli zase dost kvalitní hráči. To je prostě týmový sport, ve kterém hráči přicházejí a odcházejí. Na křídle dostanou mladí kluci prostor, tak doufám, že naberou zkušenosti a pořádně se ukážou.

Jaké jsou cíle Děčína v nadcházející sezoně? Chcete zopakovat finále na zimním stadionu?

Tak určitě! (směje se). Bude to výzva. Pardubice mají velmi dobrý tým a bude dost těžší se do toho finále dostat. Náš cíl je hrát o TOP4. Chceme potřetí za sebou dostat finále na zimák!

 

Foto: bkdecin.cz

Pokračování: 1 2
Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace