eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Popovich má dobrou náladu, chválí protihráči účes | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Popovich má dobrou náladu, chválí protihráči účes

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔23.12.2015
Popovich má dobrou náladu, chválí protihráči účes

Please enter banners and links.

San Antonio nenápadně útočí na první příčky ligy a tak má i trenér Gregg Popovich trochu prostoru soustředit se na pro hru nepodstatné věci. Ve včerejším zápase proti Indianě Pacers pochválil jednomu z protihráčů jeho výstřední účes.

Malým gestem ukázal Popovich bývalému hráči Spurs, Georgovi Hillovi, že jeho vlasy se trenérovi líbí.

„Miluju to. Chtěl bych mít tu odvahu, kterou má on,“ komentoval Popovich žluté vlasy, které Hill nosí už od léta.

Je potěšující sledovat momenty, kdy se Popovich u hry baví. A není se čemu divit. Jeho tým má bilanci 24 – 5, doma ještě neprohrál a po téměř bezchybných Warriors (26 – 1) jsou Spurs druhým nejvíce dominujícím celkem v NBA. „Kouče Popa“ musela v tu chvíli těšit jak výhra jeho týmu, tak individuální výkony jeho koňů. Spurs porazili Pacers 106 – 92 a Kawhi Leonard dokázal zastavit Paula George na nezvyklých sedmi bodech při střelbě 1 – 14. Sám potom ještě přidal 24 bodů a 6 doskoků.

Gregg Popovich a George Hill se důvěrně znají. Hill působil v San Antoniu v letech 2008 – 2011 a byl jedním z předních opor týmu. Spurs jej v létě 2011 prodali právě Indianě výměnou za 15. výběr v tehdejším draftu, kým tenkrát byl mladík Leonard. Popovich později přiznal, že propuštění Hilla pro něj bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí a měl strach, zdali takový „risk“ výjde.

Zdroj foto: zimbio.com

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace