eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Lebron James podepsal celoživotní smlouvu s Nike | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Lebron James podepsal celoživotní smlouvu s Nike

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔9.12.2015
Lebron James podepsal celoživotní smlouvu s Nike

Please enter banners and links.

Clevelandská superstar Lebron James se upsala společnosti Nike, pod kterou doposud produkovala svou vlastní značku oblečení. Po skončení dvanáctileté dohody, která mezi Nike a Jamesem vznikla ještě předtím, než dokončil střední školu, se obě strany rozhodly prodloužit svou spolupráci na vždy.

Tiskový mluvčí společnosti Nike neuvedl, na kolik peněz si James přijde. Jeho dosavadní kontrakt činil 90 milionů dolarů. „Za těch dvanáct let už jsme společně vybudovali velkou obchodní základnu. Vidíme potenciál v tom dále pokračovat v průběhu Jamesovy hráčské kariéry i po ní,“ řekl pro ESPN tiskový mluvčí společnosti Nike.

James tvrdil, že značku Nike měl rád už od doby, kdy byl dítě. Proto pro něj hodně znamenalo, když v jeho osmnácti letech dostal od Nike první nabídku. Zároveň si vybudoval vlastní obchod. V modelech jeho značky bot hraje mnoho hráčů v NBA. „Jsem tím potěšen. Budu pokračovat ve svojí práci a reprezentovat Nike jak nejlíp dovedu,“ uvedl James.

Lebron James není jediný, kdo za poslední dobu podepsal s Nike velký kontrakt. Minulé léto uzavřel spolupráci se společností na příštích deset let Kevin Durant. Přijde si na 300 milionů dolarů.

Zdroj foto: Flickr.com

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace