eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Kidd suspendován za vyražení míče z ruky rozhodčímu | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Kidd suspendován za vyražení míče z ruky rozhodčímu

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔29.11.2015
Kidd suspendován za vyražení míče z ruky rozhodčímu

Please enter banners and links.

Ve středečním zápase Milwaukee proti Sacramentu neudržel trenér Jason Kidd nervy na uzdě a vyrazil rozhodčímu Zachovi Zarbovi míč z ruky. Ten Kidda následně potrestal technickou chybou a vyloučil jej ze hry.

Po odpískání timeoutu začal Kidd rozmlouvat s rozhodčím a po pár větách praštil do míče, který rozhodčí držel. Do konfliktu ihned vstoupili hráči Bucks a odvedli trenéra stranou. V důsledku toho musel Kidd hřiště opustit necelé dvě minuty do konce utkání. Bucks nakonec prohráli 118 – 129. Trenér Milwaukee si tak musel nechat ujít páteční zápas jeho týmu proti Orlandu Magic, ve kterém Bucks prohráli 90 – 114.

„Snažím se tady chránit svoje hráče. domnívali jsme se, že jsme byli faulováni a přitom se nic nepískalo. Když se toto v lize stane, musíte se za sebe postavit a moje práce je se za ty mladé kluky postavit,“ komentoval Kidd incident.

Podle serveru ESPN měl středeční konflikt ještě dohru, když si hráči obou týmů po zápase vyměňovali názory na cestě do šaten.

Kidd byl suspendován na jeden zápas bez finanční náhrady. Do dnešního zápasu proti Charlotte Hornets už by měl nastoupit.

Zdroj foto: Keith Allison // Flickr

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace