eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Houston doplnil čtveřici finalistů NBA | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Houston doplnil čtveřici finalistů NBA

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔19.5.2015
Houston doplnil čtveřici finalistů NBA

Please enter banners and links.

Východní konference 2.kolo:

1. Atlanta – 5. Washington

Stav série: Atlanta postoupila v poměru 4-2

 

2. Cleveland – 3. Chicago

Stav série: Cleveland ovládl sérii 4-2.

 

Západní konference 2. kolo:

 
1. Golden State – 5. Memphis

 
Stav série: Golden State postoupilo 4-2.

 

2. Houston – 3. Los Angeles

7.zápas: Rockets – Clippers 113:100

Houston Rockets postoupil do finále Západní konference poprvé po osmnácti letech, když dokázal otočit nepříznivý stav série 1-3 na 4-3. Hlavními tahouny Rockets bylo útočné duo Harden – Howard. Prvně jmenovaný zatížil konto soupeře 31 body. Dwight Howard předvedl vyrovnaný double-double v poměru 16 bodů a 15 doskoků. Houston naposledy okusil atmosféru finále konference v roce 1997, což hnalo domácí kupředu i z pohledu téměř ztracené série. Houston se stal teprve devátým týmem historie NBA, jemuž se povedlo otočit série ze stavu 1-3. V dresu Clippers dělali co mohli Blake Griffin s 27 body a Chris Paul s 26 body a 10 asistencemi. Na Houston čeká první zápas v úterý večer v Golden State.

Stav série: Houston otočil sérii z 1-3 na postupových 4-3.

 
V přestávce mezi druhým kolem a prvními zápasy finále konferencí byla odtajněna tajenka nejlepších nováčkovských pětek. Hlasování zcela ovládl Andrew Wiggins z Minnesoty, jenž se v prvním NBA nováčkovském týmu sezóny objevil po boku Nikola Mirotice z Chicaga, Nerlense Noela z Philadelphie, Elfrida Paytona z Orlanda a Jordana Clarksona z Los Angeles Lakers. Druhý nováčkovský tým sezóny zaplnili hráči: Marcus Smart (Boston), Zach LaVine (Minnesota), Bojan Bogdanovic (Brooklyn), Jusuf Nurkic (Denver) a Langston Galloway (New York).

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace