eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Královská rodina navštívila zápas NBA | Probasket.cz

Novinky ze světa basketbalu – NBL, NBA, VTB

Královská rodina navštívila zápas NBA

📁 Články, NBA, Topstory, Zahraniční soutěže 🕔9.12.2014
Královská rodina navštívila zápas NBA

Please enter banners and links.

Dvanáctou výhru v řadě si připsali hráči Golden State v sobotním utkání na palubovce Chicagských býků. Válečníci se touto výhrou dostali do čela ligy s bilancí 17-2. Nejvíce si zápas užíval Draymond Green s 31 body a 7 doskoky. Tradiční opory Klay Thompson a Stephen Curry si připsali 24, respektive 19 bodů. V dresu Bulls předvedl úctyhodný výkon Pau Gasol, jenž si k 22 bodům připsal 20 doskoků! Druhou výhru v sezóně si připsali hráči Philadelphie na půdě Detroitu. Po základní hrací době skončilo utkání 100:100, poté větší vůli po vítězství ukázali hráči Sixers, kdy ubránili soupeře na jediném bodu při vstřelených osmi.

Nedělní program ozdobil triple-doublem Rajon Rondo z Bostonu. Za 34 minut si připsal 13 bodů, 13 doskoků a 11 asistencí. Boston nakonec přehrál Washington 101:93. Prohru 87:104 na domácí půdě museli zkousnout v Los Angeles, tentokrát v domově Lakers. Hned šest hráčů se sice dostalo přes hranici deseti bodů. Nicméně i přesto nejlepší střelec byl nakonec Kobe Bryant se 14 body. Pelikáni se mohli spolehnout na Anthony Davise s 23 body a Jrue Holidaye s 22 body a po zásluze si odvezli výhru. V dalším střetnutí si silný Portland poradil s hvězdami hrajícími v prohrávajícím týmu Knicks. Carmelo Anthony i Amare Stoudemire si připsali shodně 10 doskoků, přičemž prvně jmenovaný přidal 23 bodů a druhý bodů 16. V dresu Blazers předvedli klasicky výborný výkon Lamarcus Aldridge s 24 body a 11 doskoky a Damian Lillard s 20 body.

V pondělí se King James s celým Clevelandem představil před královskou rodinou. Utkání Brooklyn – Cleveland navštívil prince William s manželkou Kate. V domácím dresu se nejlépe ukázali Kevin Garnett s 14 body a Deron Williams s 13 body a 11 asistencemi. Za Kavalíry měl nejpřesnější mušku náhradník Dion Waiters s 26 body. Tradiční opora Kevin Love ukončil zápas s 19 body a LeBron James s 18ti. Utkání skončilo výhrou Clevelandu 88:110. Dlouhý zápas a dvojnásobné prodloužení nabídlo utkání Washingtonu a Bostonu. Nejtěsnějším možným rozdílem jej nakonec vyhráli domácí Kouzelnící 133:132. Hned čtyři náhradníci v dresu Celtics nastříleli přes 18 bodů. Hlavní město nejlépe reprezentoval Paul Pierce s 28 body, John Wall s 26 body a Marcin Gortat s 21 body. Třináctou výhru v řadě a vylepšení nejlepší bilance z celé ligy na 18-2 oslavili Warriors z Golden State na palubovce Minnesoty.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace