eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Nejlepší pětka 6. kola Kooperativa NBL dle názoru čtenářů

📁 Články, Domácí soutěže, KNBL, Topstory 🕔17.10.2014
Nejlepší pětka 6. kola Kooperativa NBL dle názoru čtenářů

Please enter banners and links.

Je tu pátek a s ním i pravidelná anketa. Kteří hráči se protlačili do sestavy po klasickém kolotoči nejvyšší české soutěže?

148 – to je povedené číslo, které značí počet Vašich hlasů zaslaných od pozdního středečního večera. Za pomoci jich jste zvolili pět mužů, kteří si dohromady rozdělili hned plných 123 ohodnocení. Čtyři z pěti daných vyvolených se mohli po skončení utkání vrhnout společně s celým svým týmem do víru oslav, pouze „Lev“ odešel s hlavou sklopenou (v daném případě ale pouze z výsledku). Evidujeme dva rozehrávače, křídlo a dva pivoty. I tentokrát vítáme nováčka, pouze ovšem jednoho.

Lamb Autrey – Lions Jindřichův Hradec (23 hlasů)

Několik týdnů stará jihočeská akvizice, americký playmaker, předvedl jeden z nejlepších, ne-li možná úplně nejlepší, výkonů tohoto kola. Definitivně to platí minimálně k jeho angažmá u Vajgaru. K dalšímu jindřichohradeckému úspěchu to ale nevedlo, zpackaný 2. poločas resultoval v porážku s Medvědy od Kolína. Autrey se časem na palubovce blížil maximu (38:22) a vyšrouboval se k výjimečným 35 bodům (trojky 2/2), 6 doskokům (1 útočný), dobrým 6 asistencím a 2 ziskům. Nedovolený zákrok si jej našel dokonce 7x. Validita excelentních a málo vídaných 42.

Viktor Půlpán – BK JIP Pardubice (23 hlasů)

Týden se s týdnem sešel a mezi pěticí se znovu objevuje mladý a nadějný mozek hry východočeské Beksy. Opět vlastní prezentací trochu zastínil velezkušeného Levella Sanderse, jemuž však tento fakt nejspíše zrovna dvakrát nevadí z pozice hrajícího asistenta trenéra. Pardubice zničily před domácím publikem opavský lazaret a Půlpán u toho asistoval téměř 25 minut. Za tuto dobu si připsal 19 bodů při velmi kvalitní střelbě, 6 doskoků (1 útočný), výborných 7 asistencí a 3 zisky. Za hranicí pravidel byl zastaven 2x. Validita neurážejících 19.

Štefan Ličartovský – BC Geosan Kolín (11 hlasů)

Mnohdy nenápadný křídelník kolínských Medvědů se vybičoval ke slušnému představení a patřil k zásadním strůjcům zajímavého obratu na jihu Čech, který pro Polabské možná znamenal definitivní vyhrabání se z krize. Dobu strávenou v duelu v podobě 28 minut a 28 vteřin směnil za krásných 20 bodů s málem neomylnou skórerskou muškou, (trojky 7/5!), 3 doskoky (1 útočný), 1 asistenci a stejný počet zisků. Basketbalová nečistota ze strany protivníka se musela pískat 3x. Validita solidních 21 a jako bonus ocenění hráčem zápasu.

Ondřej Kohout – BK JIP Pardubice (23 hlasů)

Letošní „prostějovská“ posila pod koš pardubické „JIPky“ odvádí vysoké standardy, přesně ty, pro něž si jej vedení v čele s koučem Bohunickým vybralo do svých řad. Při drtivém setnutí Opavy se za důvěru odměnil ještě výrazněji než jeho kolega Půlpán. Při hracím čase, jenž se blížil 18 a půl minutám, se blýskl parádními 21 body, 8 doskoky (5! útočných), 1 asistencí a 3 zisky. Přehnaná pozornost od soupeře byla k vidění celkem 7x. Validita skvělých 31 a navrch titul hráče zápasu a doslovná pochvala i od hostujícího lodivoda Petra Czudka.

Cory Abercrombie – Qanto Tuři Svitavy (43 hlasů)

Absolutním králem hlasování 6. kola Kooperativa NBL se stal americký ledoborec ve službách svitavských Turů. Ti prožívají snový start do sezóny a tento obrovitý pivotman na tom nese neodmyslitelnou zásluhu. Řádění nezastavitelného stroje odnesl nečekaně i obhájce stříbrných medailí z Hané, který při výjezdu směr východ tvrdě narazil. U jména Abercrombie nalezneme ve statistikách čísla ve znění více než 36 minut, suprových 27 bodů, neméně fajnových 16 doskoků (8! útočných; double-double), 1 zisku a 1 blokařské čepice jako z Nového Jičína. Faulován byl 5x. Validita úžasných 33, k tomu samozřejmě hráč zápasu.

 

 

www.basketbal.cz, www.cbf.cz, www.huimabasket.fi

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace