eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Soutěž o 3 x 2 vstupenky na zápas Nymburku se slavným Lietuvos Rytas!

📁 Basketbal.cz Extra, Topstory 🕔7.11.2013
Soutěž o 3 x 2 vstupenky na zápas Nymburku se slavným Lietuvos Rytas!

Please enter banners and links.

Chcete se zadarmo podívat na pražské střetnutí českého mistra v rámci VTB Ligy? Není nic snadnějšího než odpovědět na jednoduchou otázku.

Utkání prestižní soutěže napříč Evropou se koná v neděli 10. 11. 2013 od 17:00 v Tipsport Areně, která je domovským stánkem hokejistů Sparty. A Vy se na tento svátek a oslavu basketbalu můžete jít podívat zcela zdarma! A rozhodně je o co stát, soupeřem Nymburských totiž není nikdo jiný než věhlasný litevský účastník Euroligy, který má ve svém středu hned několik reprezentantů.

Co je Vaším hlavním úkolem? Zodpovědět otázku, která zní následovně: Jaké je nejlepší umístění Nymburku ve VTB Lize a v jaké sezóně ho klub dosáhl?

Své odpovědi zasílejte na mailovou adresu lukas.jungvirt@probasket.cz a to do soboty 9. 11. 2013 15:00. Výherci budou kontaktováni mailově a samozřejmě zveřejněni na našich fejsbukových profilech Basketbal.cz a proBasket.cz.

 

Za vstupenky věnované do "tomboly" děkujeme BCM Nymburk!

 

S přáním štěstí za celý redakční kolektiv…

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace