eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Překvapení nebo jasná záležitost? Pardubice nebo Nymburk?

📁 Ostatní domácí soutěže 🕔8.2.2013
Překvapení nebo jasná záležitost? Pardubice nebo Nymburk?

Please enter banners and links.

Finále Poháru České pošty je tu. Po zásluze se v něm střetnou dva nejsilnější týmy posledních týdnů, tedy Pardubice a Nymburk. Nejprve se ale již v půl čtvrté odehraje utkání o třetí místo mezi Ostravou a Prostějovem.

O třetí místo:

NH Ostrava – Bk Prostějov 8.2. 15:30 (Tipsport Arena Liberec)

Souboj poražených semifinalistů určitě nebude jen nějakým tréninkovým zápasem. Hranice úspěchu je totiž vždy mezi medailovými a dalšími umístěními. Každý účastník Poháru chce získat medaili, navíc v případě těchto dvou účastníků by se jednalo o obrovský úspěch, pokud  by skončili "na bedně". Ostrava letos zažívá úžasnou sezónu po letech čekání a Prostějov? Ten už několik týdnů bojuje o holé přežití pouze v sedmi lidech. Zkuste si představit jaké by to bylo, kdyby získal třetí místo tým, který odehrál se sedmi hráči tři těžké zápasy ve třech dnech.

Teď ale zpět k zápasu. Ostrava bude mít pravděpodobně více sil, už jen proto, že Prostějov bojoval až do konce utkání s Pardubicemi, zatímco její tým pošetřil Amese když už od poloviny zápasů bylo jasné, že do finále postoupí Nymburk. Lehkým favoritem by tak měla být Ostrava, ale Prostějov už několikrát dokázal překvapit..

Rozhodčí: Hruša, Matějek, Vondráček

Finále: 

Bk JIP Pardubice –  ČEZ Basketball Nymburk 8.2. 18:30 (Tipsport Arena Liberec)

V nedávném vzájemném zápase ukončila Nymburk devitizápasovou sérii výher Pardubic. Bylo to ale vyrovnané utkání až do konce třetí čtvrtiny. Na druhou stranu Nymburku chyběl Rančík s Welschem a "Bekse" klíčový Muirhead. Dnes by to tedy měl být zápas už se vším všudy. Jednoznačným favoritem je Nymburk, ale Pardubice hrají v ohromné euforii a mohou překvapit. Minimálně udělat zápas zajímavějším třeba až do konce. Nesmí ale "zaspat" začátek zápasu v obraně jako včera s Prostějovem a zastavit rychlé protiútoky Nymburka.

Rozhodčí: Vyklický, Dolinek, Hošek

Sdílejte tento článek

Podobné články

Pohárové finále pro Nymburk, Peterka MVP

Pohárové finále pro Nymburk, Peterka MVP

Bez Jakuba Šiřiny ale také bez dlouhodobých marodů Gniadka a Klečky byla Opava schopna vzdorovat obhájci jen 25 minut. Opava přesto

Více
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace